هندوانه انواع مختلفی دارد درون بعضی از آنها زرد است ودرون بعضی دیگر قرمز.
شما بهتر است برای تهیه این سبد، نوع قرمز و بدون تخم آن را انتخاب کنید.
برای تهیه این سبد مراحل زیر را اجرا کنید:
• هندوانه را در وضعیت ثابتی قرار دهید و مطمئن شوید غلت نمیخورد.
• قطر هندوانه را اندازه بگیرید.
• مرکز آن را پیدا کنید و حدود 1.5 سانتیمتر به آن اضافه کنید.
• با استفاده از یک نشانهگذار غیرسمی، از قسمت سرهندوانه تا ته آن یک خط منظم و یکنواخت بکشید.
• قبل از اینکه خط علامتگذاری را برش دهید، محل درآوردن دسته سبد را علامتگذاری کنید.
• مطابق عکس، طرح قلب را ببرید. داشتن مربع ارتباط، در نوک قلب برای تشکیل دسته الزامی است.
• کاغذ طرح را طوری نصب کنید که انتهای آن حدود 3/1 سانتیمتر از خط برش دور هندوانه پایینتر قرار گیرد.
• شکل V در انتهای طرح قلب، نقطه شروع برش است و وقتی بریده شود حالت دندانه دور سبد ایجاد میکند.
• روی طرح، چسب بزنید و قسمتهای بیرونی و درونی طرح رابا نشانه گذار غیرسمی علامتگذاری کنید.
• کاغذ طرح را مطابق عکس ، در محل جدید قرار دهید، مراقب باشید انتهای هر قلب، کمی درون مربع قرار گیرد.
• همین کار را در قسمت مقابل هندوانه، نیز انجام دهید.
• با استفاده از یک چاقوی تیز، هندوانه را از قسمت علامتگذاری افقی تا سرV ، برش دهید.
• نیمه بالایی هندوانه را با دقت، بیرون آورید. دور قلبها را با کمی زاویه به سمت داخل برش دهید.
• گوشت هندوانه را از قسمت بالای هندوانه بیرون آورید و برای سالاد میوه از آن استفاده کنید.
• با استفاده از یک چاقوی تیز، قسمت درون قلبها را تا آنجا ببرید که به بخش سفید پوست برسد. ضخامت دسته حدود 5/2 سانتیمتر باشد.
• دور قسمت زیرین هندوانه را به سمت داخل برش دهید و گوشت آن را تا آنجا بیرون آورید که به قسمت سفید آن نرسد.
• با یک دستمال تمیز، خطوط علامتگذاری شده را پاک کنید.
• با استفاده از یک چاقوی تیز و ظریف، از قسمت V شکل انتهای قلبها ، شروع به دندانهدار کردن دور پوست کنید.
• در این قسمت از کار، تیز بودن چاقو، دارای اهمیت خاصی است.
• درون سبد را پر از سالاد میوه یا هر نوع سالاد دیگر کنید.
• مراقب باشید از دسته سبد برای بلند کردن استفاده نکنید چراکه این دسته حالت تزیینی دارد و اگر از آن استفاده شود، وزن سبد را تحمل نمیکند و میشکند.